CardiAid AED – avtomatski defibrilator

CardiAid AED – polno avtomatski in pol- avtomatski defibrilator

Vsem AED defibrilatorjem na splošno rečemo avtomatski defibrilator, kar izhaja iz zmožnosti, da naprava sama določi potrebo ter pripravi in dovede življenjsko pomemben električni sunek. Še vedno pa obstajata 2 modela: polno avtomatski in pol-avtomatski defibrilator.

CardiAid polno avtomatski in pol- avtomatski defibrilator sta tehnično popolnoma identični napravi z eno bistveno uporabniško razliko:

 • POLNO avtomatski defibrilator po analizi srčnega ritma, v primeru potrebe samodejno dovede elektrošok.
 • POL avtomatski defibrilator po analizi srčnega ritma, v primeru potrebe verbalno in vizualno sporoči uporabniku, naj pritisnete gumb na napravi za sprožitev električnega sunka.

CardiAid defibrilator na kratko:

 • Samodejno se zažene takoj ob odprtju pokrova.
 • Jasna verbalna in vizualna navodila v skladu z zadnjimi smernicami ILCOR 2015 in ERC (Evropskega reanimacijskega odbora).
 • Elektrode so že povezane, kar prihrani dragoceni čas pri uporabi.
 • Vključena torba za nujno pomoč – britvica, škarje, sterilne rokavice, maska za predihavanje in alkoholni robčki.
 • Vključena zaščitna prenosna torba.
 • AED zaznava gibanje pacienta, kar ščiti pred sproženjem sunka, kadar se nekdo še dotika pacienta.
 • Za učinkovito izvajanje temeljnih postopkov oživljanja ima vgrajen CardiAid AED – avtomatski defibrilatormetronom (vodi ritem masaže srca).
 • Se samodejno testira – dnevno, mesečno in ob vklopu naprave.
 • Jasno viden indikator, prikazuje stanje naprave.
 • Izjemno vzdržljiva baterija.
 • Defibrilator samodejno shrani podatke o dogodku.
 • Defibrilator (AED) lahko uporabi kdorkoli, brez osnovnega znanja o oživljanju.
 • AED ne dovede elektrošoka, če to ni potrebno.
 • Defibrilator diagnosticira potencialno nevarne srčne aritmije, kot sta ventrikularna tahikardija in ventrikularna fibrilacija.
 • Defibrilator zagotavlja najbolj učinkovit način elektrošoka, ki je bifazični.

Naložite si in preglejte: SPLOŠNI PROSPEKT CARDIAID DEFIBRILATOR & naše odlične TEHNIČNE SPECIFIKACIJE.

defibrilator_AED_Avtomatski defibrilator

Gumb za sprožitev električnega sunka

Za ustrezno hrambo si oglejte še naše omarice za shranjevanje in zaščito defibrilatorja. Primerne so tudi za druge znamke defibrilatorjev!

Prikaz delovanja defibrilatorja izvajamo s šolsko enoto, ki ima popolnoma enak videz kot CardiAid AED.

Garancija in vzdrževanje:

Defibrilator CardiAid je izdelek zelo visoke kakovosti, zasnovan in izdelan je v skladu z najvišjimi medicinskimi standardi.

V državah, kjer je že vzpostavljena široka mreža AED se je dolgoročno, vzdrževanje pokazalo kot najbolj šibka točka, ki povzroča nedelovanje naprave takrat, ko jo najbolj potrebujemo. Ponekod imajo tudi že imajo zakonsko predpisane roke vzdrževalnih pregledov AED (na 2 leti).

Zaradi vsega navedenega imamo v Defibrilator d.o.o. že izhodiščno za svojo mrežo AED jasne smernice in evidence pri vzdrževanju. To strankam dodatno jamči za dolgotrajno zanesljivo, koristno in smiselno namestitev defibrilatorjev. Naše mnenje je, da naprava kot je defibrilator mora biti redno pregledana in vzdrževana.

S sodelovanjem z nami, si boste zagotovili, da vaša naprava ne bo nikoli neuporabna ali zastarela. Pri Defibrilator d.o.o. imamo postavljeno zelo močno bazo podatkov vseh naših AED naprav in vas tako obvestimo o izteku roka uporabe elektrod in baterije. Za vsako napravo poskrbimo, da so redni servisi opravljeni pravočasno, brez vašega dodatnega truda.

Vsa vzdrževanja in servisi, se opravljajo na sedežu podjetja Defibrilator d.o.o., v času vzdrževanja ali servisiranja pa vam priskrbimo nadomestno napravo.

Garancijski rok naprave je 6. let po nakupu in ob rednem vzdrževanju (vzdrževalni pregled v 2. in 4. letu po nakupu ter po uporabi).

Vzdrževalna služba, lastnika AED vsaki 2. leti samodejno opozori na vzdrževalni cikel in zmanjša odgovornost uporabnika. Periodično vzdrževanje AED naprave se sestoji iz: menjave baterij in elektrod, meritev vrednosti, preverbe programske opreme in posebnega funkcionalnega testa naprave. Opravijo se tudi morebitne potrebne prilagoditve najnovejšim smernicam, saj je CardiAid defibrilator nastavljiv za sledenje spreminjajočim se smernicam in priporočilom za postopke oživljanja. V obdobju servisiranja, zagotovimo nadomestni defibrilator.

V kolikor želite poskrbeti za vašo dodatno varnost z namestitvijo AED, a bi se radi izognili stroškom nakupa oziroma želite fiksno predvidljiv strošek, ki vključuje tako namestitev AED kot tudi vzdrževanje? Potem vam priporočamo najem defibrilatorja*! (*za poslovne subjekte)

Za vse dodatne informacije, izdelavo ponudbe, nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca ali na info@defibrilator-aed.si.

Za vas smo vedno dosegljivi tudi na 040 824 551.


Kontaktni obrazec

Defibrilator