Garancija in vzdrževanje

Vzdrževanje in garancija

Defibrilator CardiAid je zasnovan in izdelan v skladu z najvišjimi medicinskimi standardi, zasnova naprave izhaja iz Nizozemske, tehnologija in proizvodnja sta nemški.

Ne glede na kakovost naprave smo prepričani, da naprava kot je defibrilator mora biti redno tehnično pregledana in vzdrževana. V okoljih, kjer je nameščeno že veliko število AED se je ravno vzdrževanje dolgoročno pokazalo kot šibka točka, ki povzroča nedelovanje naprave takrat, ko jo potrebujemo. nekatere države, že imajo zakonsko predpisane roke vzdrževalnih pregledov AED (na 2 leti).

Zaradi vsega navedenega imamo v Defibrilator d.o.o. že izhodiščno za svojo mrežo AED jasne smernice in evidence pri vzdrževanju. To strankam dodatno jamči za dolgotrajno zanesljivo, koristno in smiselno namestitev defibrilatorjev. 

Vsa vzdrževanja in servisi, se opravljajo na sedežu podjetja Defibrilator d.o.o., v času vzdrževanja ali servisiranja pa vam priskrbimo nadomestno napravo.

S sodelovanjem z nami, si boste zagotovili, da vaša naprava ne bo nikoli neuporabna ali zastarela. Pri Defibrilator d.o.o. imamo postavljeno zelo močno bazo podatkov vseh naših AED naprav in vas tako obvestimo o izteku roka uporabe elektrod in baterije. Za vsako napravo poskrbimo, da so redni servisi opravljeni pravočasno, brez vašega dodatnega truda.

Vzdrževalna služba, lastnika AED vsaki 2. leti samodejno opozori na vzdrževalni cikel in zmanjša odgovornost uporabnika. Periodično vzdrževanje AED naprave se sestoji iz: menjave baterij in elektrod, meritev vrednosti, preverbe programske opreme in posebnega funkcionalnega testa naprave. Opravijo se tudi morebitne potrebne prilagoditve najnovejšim smernicam. Preglede se opravi na 2.leti ter po uporabi defibrilatorja. V obdobju servisiranja, zagotavljamo nadomestni defibrilator.

Garancijski rok CardiAid AED velja 6. let po nakupu ob rednem vzdrževanju (servis v 2. in 4. letu ter po uporabi).

Želite poskrbeti za varnost zaposlenih z namestitvijo AED, a si ne želite stroškov nakupa? Dajete prednost fiksno predvidljivim stroškom, ki vključujejo tako namestitev AED kot tudi vzdrževanje? Potem vam priporočamo najem defibrilatorja? (za poslovne subjekte)

Za vse dodatne informacije, izdelavo ponudbe, nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca ali na info@defibrilator-aed.siZa vas smo vedno dosegljivi tudi na 040 824 551.

CardiAid defibrilator - garancija in vzdrževanje


Kontaktni obrazec

Defibrilator