Lutka za oživljanje z LED lučmi

706.38 

Lutka je nujen pripomoček ob usposabljanju za temeljne postopke oživljanja (TPO) z defibrilatorjem. Luči na lutki, ob masaži srca, jasno prikazujejo tok krvi od srca do možganov in učinkovitost masaže.

Cena zajema: prenosno torbo, ki služi kot vadbena podlaga, 10 kos žepna obrazna maska, 1 kos rezervna koža za obraz, 1 kos rezervna umetna pljuča, baterije.

Opis

Lutka za izobraževanje, ima tri med seboj povezane LED lučke, ki ob masaži prikazujejo kroženje krvi.

LED osvetlitev prsi, prikazuje volumen krvi, ki kroži preko prsnega koša. Osvetlitev prikazuje pretok krvi od srca do možganov. Hitrost pretoka krvi se spreminja glede na globino in hitrost masaže. Osvetlitev na čelu se prikaže, ko sta globina in hitrost masaže pravilna.

Cena zajema: prenosno torbo, ki služi kot vadbena podlaga, 10 kos žepna obrazna maska, 1 kos rezervna koža za obraz, 1 kos rezervna umetna pljuča, baterije.

Dodatne informacije

Podrobnejši opis

Komplet z lutko vsebuje: prenosno torbo, ki služi kot podlaga za vadbo, 10 kos žepna obrazna maska, 1 kos rezervna koža obraza, 1 kos rezervna umetna pljuča in baterije.

1. pretok krvi preko prsnega koša

LED osvetlitev prsi, predstavlja volumen krvi, ki kroži preko prsnega koša. Pretok krvi je odvisen od globine masaže. V celoti zasvetijo, ko je globina masaže nad 5 cm.

Lutka za oživljanje z LED lučmi2. prikaz krvnega obtoka

Osvetlitev prikazuje pretok krvi od srca do možganov. Hitrost pretoka krvi se spreminja glede na globino in hitrost masaže. Linije so polno osvetljene šele ko je masaža popolnoma pravilna (ustrezna globina z več kot 100 pritiski /1 min.)

3. prikaz kvalitete TPO

Osvetljeno čelo se prikaže, ko sta globina in hitrost masaže pravilna.

Čelo zasveti, da prikaže pritok krvi do možganov (samo ob pravilni hitrosti in globini masaže) .

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lutka za oživljanje z LED lučmi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twenty − fifteen =

Defibrilator