Kako do GRATIS AED?

BOLJ ENOSTAVNO IN UGODNO DO AED, KOT KADARKOLI DO ZDAJ!

1. Potrebujete AED, da povečate stopnjo varnosti vaše stavbe, podjetja, okolice, …, v primeru srčnega zastoja?
2. Predstavljamo rešitev, ki vam omogoča namestitev AED, preko donacije dohodnine.
3. Društvo AED vam omogoča, da zbirate podpise za namestitev BREZPLAČNEGA AED na vaši lokaciji! (https://www.drustvo-aed.si)

Kontaktirajte nas še danes za več informacij in vso pomoč. 

M: 040 824 551 , E: info@defibrilator-aed.si

Primer:
Ste lastnik podjetja in želite v vaše poslovne prostore namestiti AED. V teh težkih časih si žal ne morete privoščiti dela financ nameniti za postavitev dodatne varnostne opreme. Zato se obrnite na Defibrilator d.o.o. ali Društvo AED! Priskrbeli vam bomo potrebne obrazce (v digitalni ali papirni obliki), da boste lahko pričeli z zbiranjem podpisov in donacij dohodnine, za namestitev vašega AED. Povprečna namestitev AED zahteva cca. 200 podpisov. Podpise lahko zbirate kjerkoli (zaposleni, okolica, družinski člani, prijatelji, itd.). Po končanem zbiranju podpisov, pregledamo število zbranih podpisov in vam sporočimo stanje. V kolikor ste z zbranimi podpisi dosegli vrednost, potrebno za namestitev AED, se namestitev le tega izvede takoj. V kolikor vrednost ni bila dosežena, nam razliko lahko doplačate ali pa si izberete, da boste zbrano vrednost porabili za druge načine zagotavljanja dodatne varnosti (trening TPO z AED / CFA pripomoček za stise prsnega koša / …). V kolikor pa bo vrednost zbranih podpisov višja od zahtevane, se lahko k namestitvi AED vključi še nekatere dodatke za zvišanje stopnje varnosti v primeru srčnega zastoja ali pa celo še en AED.

DODATNA REŠITEV ZA MANJŠA PODJETJA / PLANINSKE KOČE / KRAJEVNE SKUPNOSTI / …

Pri DEFIBRILATOR d.o.o. smo se odločili, da s sodelovanjem Društva AED, osnovno idejo še nekoliko izboljšamo, z našim že utečenim poslovnim modelom najema AED. V kolikor je zbiranje 200-ih podpisov, za prispevanje dela dohodnine, za vas nemogoče, vam mi omogočamo, da zbiranje podpisov izvajate na letni ravni in s tem na letni ravni odplačujete najemnino vašega AED. Tako bi zadoščalo že 60 podpisov, da si za eno leto zagotovite AED na vaši želeni lokaciji, naslednje leto pa ponovne zberete iste podpise ali nove in s tem namestitev AED podaljšate še za eno leto, dve, tri,…
*V primeru zbrane nižje vsote, se potrebni znesek lahko doda oz. v primeru višje vsote znesek prenese na naslednjo letno najemnino ali druge produkte / storitve.

Št. podpisov: 14 55 25 130 88 176 264 360
Vrednost: CFA – pripomoček za stise prsnega koša Trening TPO z AED (do 30 oseb) Omarica za AED Zunanja omarica za AED Najem AED s stroški rednega vzdrževanja – 1 leto  Najem AED s stroški rednega vzdrževanja – 2 leti  AED AED + redno vzdrževanje v obdobju 6 let

SEDAJ SI LAHKO VSAK V SVOJI OKOLICI ZAGOTOVI AED.
STOPIMO SKUPAJ IN OMOGOČIMO BOLJŠO MREŽO AED PO SLOVENIJI!

NAMENI DEL DOHODNINE IN REŠI ŽIVLJENJE!

Država omogoča, da lahko državljani brezplačno namenimo 1% dohodnine v dobrodelne namene. S podpisom boste omogočili razvoj mreže defibrilatorjev po državi.

Kaj to pomeni?
Držav bo na podlagi zbranih podpisov iz državnega proračuna namenila sredstva dobrodelni organizaciji.

Kdo lahko nameni?
Vsi tisti državljani, ki plačujemo dohodnino.

To pomeni, da prejemamo dohodke od:

  •  zaposlitev (zaposleni),
  •  dejavnosti (samostojni podjetniki, odvetniki,…),
  •  kmetijske in gozdarske dejavnosti (kmetje, gozdarji),
  •  najemnin (najemodajalci),
  •  kapitala (lastniki in solastniki podjetij) ali
  •  drugih dohodkov (višje pokojnine, višji študentski dohodki, dohodki od obresti in vrednostnih papirjev in drugih dejavnosti, ki prinašajo dohodek.)

To je dobrodelnost, ki vas nič ne stane!

Kontaktirajte nas še danes za več informacij in vso pomoč.

M: 040 824 551 ,

E: info@defibrilator-aed.si

Skupaj rešujemo življenja!

Defibrilator