Notranja omarica za AED – Rotaid SOLID Plus

427.00 

Nudi visoko stopnjo zaščite pred prahom, vlago, vodo, udarcem. Primerna za namestitev v industrijskih obratih, skladiščih, rekreacijskih prostorih, bazenih, restavracijah in ostalih javnih prostorih, kjer je potreba po dodatni zaščiti. Pokrov je narejen iz 5 mm polikarbonata. UV zaščita.

  • ROBUSTNA OBLIKA
  • VISOK NIVO ZAŠČITE PROTI PRAHU IN VODI
  • IZDELANO IZ RECIKLIRANE PLASTIKE
  • MODERNA TEHNOLOGIJA. 100% ODPORNOST

Velikost: 48*48*18 cm; Teža: 6,7 kg
*Material za pritrditev priložen. Primerna za vse modele AED

Opis

Omarica je pomemben sestavni del reševalne naprave AED.
Inovativna viseča omarica za shranjevanje AED naprave. Odlikuje jo robustnost, prepoznavna oblika v zeleni barva in veliki logotip AED. Je visoke kakovosti, logo AED je natisnjen na sredinskem prozornem pokrovu. Zaradi videza je opazna in prepoznavna.

Pokrov omarice se odpre z intuitivnim zasukom, ki je tudi jasno označena. Reševalec ima v trenutku popoln dostop do AED naprave. Defibrilator je obešen na konzolo in ne potrebuje dodatne demontaže.
Pokrov omarice je s pasom pritrjen na hrbtni del omarice tako, da v nujnem primeru prosto in varno obvisi na nosilni konstrukciji. Na dno omare je pritrjeno kljuka iz nerjavečega jekla.

Za optimalen prijem je pokrov opremljen z izseki in usmerjevalnimi puščicami. Pokrov je izdelan iz 100 % polikarbonata, debeline 5 mm in zagotavlja maksimalno zaščito proti prahu in vodi. Pokrov je obdelan s posebnimi UV filtri, ki ščitijo pred neposrednimi in posrednimi sončnimi žarki. Zaradi PVC strukture je izključeno rjavenje omarice.

Dodatne informacije

Teža 6.7 kg
Dimenzije 48 × 48 × 18 cm
Alarm

Brez alarma, Z alarmom

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Notranja omarica za AED – Rotaid SOLID Plus”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sixteen − fourteen =

Defibrilator