Akcija!

Vlažilec zraka Brune B280 z vgrajenim higrostatom (opcijsko UV sterilizacija)

1,399.00 

 

Zagotovite si boljše zdravje dihal, oči in kože ter splošno dobro počutje.

Vlažilec zraka Brune B280 vam nudi učinkovito vlaženje, udobno notranjo klimo za dobro počutje ter ščiti vaše zdravje in dragocenosti. Vlažilec zraka Brune B280 je opremljen z učinkovitim filtrom za vlaženje, ki deluje na principu izhlapevanja, vsebuje 3 stopenjski ventilator, vgrajen senzor in enostavno nadzorno ploščo z zaklepanjem. Voden je elektronsko in ima vgrajen higrostat.

Povečuje in regulira relativno vlažnost v prostoru ter tako izboljšuje kakovost zraka. Odličen za večje bivalne prostore ter tudi profesionalne potrebe v knjižnicah, restavratorskih delavnicah, galerijskih in muzejskih depojih in razstavnih prostorih…

Z opcijo UV sterilizacije vode, pa uniči tudi vse bakterije, viruse in ostale mikroorganizme, ki se iz zraka nabirajo v vodo in filtre vlažilcev, ter tako še dodatno očisti in izboljša kvaliteto vašega zraka. 

Opis

V zimskem času je suh zrak zelo velik problem za mnogo prostorov in ljudi. Ljudje se najbolje počutimo pri vlažnosti med 50 in 60 odstotki, kar pa pri rednem ogrevanju prostorov, brez dodatnega vlaženja, le težko zagotovimo. Redno ogrevanje ne povzroča le toplega, ampak tudi zelo suh zrak, ki draži oči, dihala in kožo, s tem pa trpi tudi osebno zdravje in počutje. Vlažilci BRUNE nudijo rešitev za vse težave povezane s prekomerno suhim zrakom. Uporabljajo posebne filtre za izhlapevanje, ki pomagajo tudi pri čiščenju zraka. Poleg tega so izjemno enostavni za uporabo in porabijo zelo malo energije.

Proizvedeno v EU.

Koda artikla: BRU6510
Barva: bel / črn
Kapaciteta do: 500 m³/180 m²
Rezervoar: 25 L
Velikost: 64,5 x 66,5 x 29,5 cm
Teža: 14kg
Elektr. Priklop: 230 V/50 Hz
Poraba: ca. 45 Watt
Delovanje: do ca. 1,2ltr/h pri 23°C in 45% r.v
Glasnost: ca. 32 do 44 dBA
Dolžina kabla: 2m
Garancija: 2 leti
Varnostna oznaka: CE certifikat
Ponudba vsebuje: Vsak nov stroj že vsebuje filter.

Dodatne informacije

Barva

Bela, Črna

UV sterilizacija

Brez UV sterilizacije, Z UV sterilizacijo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vlažilec zraka Brune B280 z vgrajenim higrostatom (opcijsko UV sterilizacija)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 × two =

Defibrilator